ICT in Kampen: RSH is al 30 jaar jouw betrouwbare partner voor al jouw ICT-behoeften.

ICT Kampen bij RSH ICT Management zijn we trots op onze dertig jaar ervaring als betrouwbare IT-partner, met een klantenkring die vele machinebouwbedrijven omvat. 

In deze tijd hebben we ons toegelegd op het volledig beheer van ICT-infrastructuren, zowel in kantoren als in productieomgevingen. 

Onze missie is om bedrijven te helpen hun technologische processen te optimaliseren, zodat zij zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten.

ICT Kampen: Onze Specialisatie in de Machinebouwindustrie

ICT Kampen. De machinebouwindustrie is bekend vanwege haar complexiteit en de strenge precisie- en efficiëntievereisten. Bij RSH zijn we volledig op de hoogte van deze specifieke uitdagingen. We leveren een uitgebreid assortiment aan diensten die zijn afgestemd op de behoefte van bedrijven in de machinebouw. Ons aanbod omvat systeemintegratie, datamanagement en cybersecurity, naast cloudoplossingen en technische ondersteuning ter plaatse.

ICT Kampen
ICT Diensten

Volledige Beheer van ICT-Infrastructuur

Wij kunnen de volledige verantwoordelijkheid voor het ICT-beheer binnen jouw bedrijf. 

Dit betekent dat wij zorgen voor zowel de hardware als software die essentieel zijn voor jouw dagelijkse operaties. Onze specialisten werken nauw samen met jouw team om ervoor te zorgen dat alle systemen naadloos en efficiënt functioneren. 

We monitoren continu de prestaties van uw netwerken en systemen om eventuele problemen vroegtijdig te identificeren en op te lossen.

Wat onze klanten zeggen:

Vakmensen. Denken in oplossingen!!! Snel en zorgvuldig. En gastvrij.
Joop De.vries
Joop De.vries
2023-03-21
Prettige vakmensen
w mastebroek
w mastebroek
2023-02-03
Professioneel bedrijf met goede service
johan zoer
johan zoer
2022-07-04

Kantoor en Productieomgevingen

Ons team heeft uitgebreide ervaring met het beheren van ICT in zowel kantooromgevingen als productieomgevingen. 

Voor kantooromgevingen focussen we op het optimaliseren van communicatie en samenwerkingsprocessen, terwijl we in de productieomgevingen specifieke aandacht geven aan robuuste industriële IT-oplossingen die kunnen voldoen aan de strenge eisen van machinebouw.

vrouw achter computer

Cybersecurity en Data Protection

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. We implementeren geavanceerde cybersecuritymaatregelen waaronder netwerkscan NetInspector om jouw data en systemen te beschermen tegen alle vormen van cyberdreigingen. Onze beveiligingsprotocollen worden regelmatig bijgewerkt om de nieuwste bedreigingen het hoofd te bieden en we zorgen voor grondige training van jouw personeel in de basisprincipes van cybersecurity.

Onze diensten:

Bij ons gaat technische expertise hand in hand met zakelijk inzicht. Wij begrijpen dat technologie slechts zo waardevol is als de zakelijke impact die het kan hebben. Ons team is getraind om complexe technologie begrijpelijk te maken voor iedereen in uw organisatie.

Cloudoplossingen

De cloud biedt tal van voordelen, zoals schaalbaarheid, flexibiliteit en kostenefficiëntie. Wij helpen machinebouwbedrijven met het implementeren van cloudoplossingen die passen bij hun specifieke behoeften. Of het nu gaat om cloud storage, cloud computing of gespecialiseerde applicaties, bij ICT Kampen vindt u de expertise om uw transitie naar de cloud soepel en veilig te laten verlopen.

cloud oplossingen mkb
it advies

Training en Ondersteuning

Naast technische diensten biedt ICT Kampen ook training en ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw medewerkers optimaal kunnen omgaan met de nieuwe technologieën. Wij bieden regelmatige trainingssessies, workshops en continue ondersteuning om eventuele vragen of problemen die zich voordoen aan te pakken.

Kies voor ICT Kampen

Kiezen voor ICT Kampen betekent kiezen voor een partner die niet alleen expertise biedt, maar ook een diepgaand begrip van uw sector. Met 30 jaar ervaring en een team van gedreven professionals zijn wij klaar om uw machinebouwbedrijf naar een hoger niveau te tillen. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.

Ontdek de voordelen van een geïntegreerde IT-aanpak met ICT Kampen, waar uw technologische behoeften onze prioriteit zijn.