IT Advies voor het MKB in Dronten: RSH jouw specialist in ICT Management

In de digitale wereld speelt een robuuste ICT-infrastructuur een cruciale rol in het succes van elk bedrijf, of het nu groot of klein is.

Speciaal voor het midden- en kleinbedrijf in Dronten biedt onze ICT consultancy, al 30 jaar een betrouwbare partner, deskundig IT advies en oplossingen op maat voor het beheren en optimaliseren van uw IT-infrastructuur.

Waar andere IT-aanpakken stoppen, gaat RSH verder.

Persoonlijk afgestemde IT advies

Elk bedrijf is uniek, en dat geldt ook voor hun IT-behoeften. Of je nu een kleine onderneming bent met behoefte aan een eenvoudige serveroplossing, of een middelgroot bedrijf dat een complexe serveromgeving vereist, wij bieden maatwerk oplossingen die naadloos aansluiten bij jouw specifieke situatie. Onze consultants staan klaar om jou te voorzien van deskundig IT advies, bij het kiezen van de juiste hardware en software, rekening houdend met schaalbaarheid, betrouwbaarheid en kosten.

it advies
Cloud Werkplek

Innovatieve Cloudoplossingen

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om hun IT-infrastructuur naar de cloud te verplaatsen, dankzij de flexibiliteit, schaalbaarheid en kostenbesparingen die het biedt. Onze consultancydiensten omvatten een uitgebreide analyse van jouw bestaande IT-omgeving en gedegen IT advies over de beste cloud oplossing voor jouw bedrijf. Of je nu overgaat naar een volledige cloudomgeving of een hybride oplossing prefereert, onze specialisten begeleiden je door het hele proces.

Wat onze klanten zeggen:

Vakmensen. Denken in oplossingen!!! Snel en zorgvuldig. En gastvrij.
Joop De.vries
Joop De.vries
2023-03-21
Prettige vakmensen
w mastebroek
w mastebroek
2023-02-03
Professioneel bedrijf met goede service
johan zoer
johan zoer
2022-07-04

Robuuste Beveiliging voor jouw IT

Gezien de toenemende cyberdreigingen is het essentieel om jouw ICT-omgeving adequaat te beveiligen. Onze consultants zijn  op de hoogte van de nieuwste beveiligingstechnologieën en -praktijken, en bieden uitgebreide oplossingen die uw bedrijf beschermen tegen een scala aan bedreigingen. 

We beginnen met een grondige beveiligingsaudit en ontwikkelen vervolgens een op maat gemaakt beveiligingsplan dat rekening houdt met uw specifieke risico’s en behoeften.

Of het nu gaat om het scannen van jouw netwerk op kwetsbaarheden of het opleiden van jouw medewerkers, we adviseren je hier graag over, zodat je met vertrouwen en veiligheid jouw bedrijfsvoering kunt voortzetten. 

 

Gespecialiseerde IT-advies voor verschillende bedrijf omgevingen

De IT-behoeften van een productieomgeving verschillen aanzienlijk van die in een kantooromgeving. Voor productiebedrijven bieden we oplossingen die gericht zijn op maximale uptime en efficiëntie om productieverlies te voorkomen.

In kantooromgevingen richten we ons op het creëren van een gestroomlijnde en productieve werksfeer, met betrouwbare netwerken en moderne samenwerkende tools zoals Microsoft 365.

Onze diensten:

Bij ons gaat technische expertise hand in hand met zakelijk inzicht. Wij begrijpen dat technologie slechts zo waardevol is als de zakelijke impact die het kan hebben. Ons team is getraind om complexe technologie begrijpelijk te maken voor iedereen in uw organisatie.

Drie decennia van vertrouwde IT dienstverlening

Met drie decennia aan ervaring in ICT consultancy, hebben wij een diepgaand inzicht ontwikkeld in de behoeften van het MKB en bieden wij innovatieve oplossingen die specifiek zijn aangepast aan deze behoeften.

Onze lange geschiedenis van succesvolle implementaties en beheer van IT-systemen voor een breed scala aan klanten onderstreept onze betrouwbaarheid en expertise.

Jan van den Berg achter bureau 2

Waarom Kiezen voor Ons?

Of je nu deskundig advies nodig heeft over serveroptimalisatie, de overstap naar cloud computing overweegt, of jouw ICT-beveiliging wilt versterken, wij staan klaar om je te ondersteunen.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw IT-infrastructuur naar een hoger niveau kunnen tillen met betrouwbaar en effectief IT advies.

Laat RSH jouw partner zijn

Het einddoel? Waarde toevoegen aan jouw bedrijf door de kracht van technologie.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen ondersteunen bij jouw IT-uitdagingen en -ambities.