Subsidie

Belangrijk: Verbeter de Cyberweerbaarheid van jouw Organisatie met Beschikbare Subsidie!

Subsidie Cyberweerbaarheid.

In een wereld waar digitale ontwikkelingen razendsnel gaan, is het vergroten van de cyberweerbaarheid van jouw organisatie essentieel. Hierbij willen wij je attenderen op een uitgelezen kans om de digitale veiligheid van jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Subsidie voor Cyberweerbaarheid

Vanaf maandag 2 september 2024 biedt de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) de mogelijkheid om een subsidie van € 1.250,– aan te vragen om de cyberweerbaarheid van jouw organisatie te verhogen. Het betreft een subsidieregeling waarbij financiële ondersteuning wordt geboden voor diverse onderdelen om jouw digitale veiligheid te verbeteren.

Je kunt de subsidie aanvragen voor de volgende onderdelen:

      • Veilige netwerktoegang/wifi

      • Wachtwoordmanager

      • Tweefactorauthenticatie (2FA), tweestapsverificatie en mulitfactorauthenticatie (MFA)

      • Patch management 

      • Antivirussoftware

      • Back-ups instellen en testen

      • Autorisatiebeheer

      • Risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E)

      • Cyber awareness trainingen 

    Hoe en wanneer aanvragen:

    Je kan de subsidie online aanvragen via https://www.rvo.nl/subsidies-financiering/mcz Let wel, de mogelijkheid om deze subsidie aan te vragen is tijdelijk. Wees er dus snel bij, want de einddatum van de aanvraag is op dinsdag 31 december 2024 en op is op. 

    Waarom Belangrijk

    Deze subsidie biedt uw organisatie de kans om de digitale beveiliging te versterken en zo beter beschermd te zijn tegen cybersecurity dreigingen. In een tijd waarin digitale aanvallen steeds vaker voorkomen, is investeren in solide cybersecurity maatregelen niet alleen verstandig, maar ook noodzakelijk.

    Vragen of Ondersteuning Nodig?

    Heb je vragen over de subsidieregeling of heb je ondersteuning nodig bij jouw aanvraag? Ons team staat klaar om je te helpen! Neem gerust contact met ons op via  support@rsh.nl of bel ons 0527 684694

    Zorg dat jouw organisatie toekomstbestendig en veilig is in het digitale landschap. Maak gebruik van deze kans om jouw cybersecurity naar een hoger plan te tillen.

    Met vriendelijke groet,

    Ellie Beens

    Het Spijk 16B, 8321 WT  URK    

    0527 – 684 694

    elliebeens@rsh.nl

    Home