3CX Windows App verspreid Malware - - 30-03-2023 12:43 Klik hier voor meer informatie

Website i.c.m. online marketing

Een website die leads en klanten oplevert

Webdesign is meer dan alleen een mooie homepage. De gebruikservaring is belangrijk bij de beoordeling van een website. De navigatie moet perfect zijn afgestemd op de wensen van de potentiële klant.
Krachtige hosting en regelmatig onderhoud zorgen dat de website blijft draaien. Er wordt gebruik gemaakt van bepaalde plugins om bijvoorbeeld inschrijvingen op jouw email-lijst bij te houden. Zo mis je nooit meer cruciale data die jou helpen met het behalen van succes.

Dé BASIS

Een WordPress website

Een website

RSH ICT Management heeft alles in huis voor jouw nieuwe WordPress website. Of het nu gaat om een upgrade van de huidige website of een volledig nieuwe omgeving inclusief hosting, onderhoud en support. Wij helpen je graag.

Kies voor een basis website met vijf pagina’s en creëer een online marketing machine waarmee je dagelijks nieuwe leads binnenhaalt.

Website in 1 week

Wil je binnen een week een nieuwe website? Kies dit pakket en krijg een WordPress website van vijf pagina’s. Het enige wat jij hoeft te doen is jouw logo en de huisstijlkleuren doorgeven, dan gaan wij voor je aan de slag.

Voor slechts € 29,- per maand leveren wij goede hosting inclusief onderhoud. Dit betekent dat je 24/7 support krijgt voor het geval er iets mis gaat. Zo blijf je altijd online en bereikbaar voor jouw klanten.

Website op maat

Kies je voor een website op maat dan starten we met het in kaart brengen van jouw doelen en wensen. Wij kijken wat er nodig is om deze te behalen en maken vervolgens een plan. Dit plan is volledig op maat en afgestemd op jouw doelgroep en business.

Marketing Plan

Wij streven ernaar om van iedere website een marketing machine te maken. Dat houdt in dat vanaf het moment dat een website live staat, er nieuwe leads binnen kunnen komen. Om ervoor te zorgen dat het voor jou ook een slimme tool wordt om nieuwe klanten te werven, gaan we samen kijken op welke manier het huidige aanbod in de markt kan worden gezet.

All-inclusive service

Voor je website kunnen we naast je hosting ook je domeinregistratie/beheer en email (cloud dienst) regelen.
Bij RSH kun je daarmee met al je digitale diensten onder 1 dak terecht.
Met 24/7 support zoals gezegd. Buiten kantoortijden alleen voor storingen, dat dan weer wel.

Naast het vormgeven en online zetten van jouw nieuwe website bieden wij ook domeinregistratie, beheer en email (cloud) diensten. Dit betekent voor jou dat alles goed geregeld is vanaf één plek. Kies je voor RSH ICT Management, dan krijg je ook 24/7 support bij storingen.

Wil je vanaf het allereerste moment service en een optimale samenwerking, dan adviseren wij jouw huidige domein naar die van ons te verhuizen. Jij blijft, ook na verhuizing, eigenaar van dit domein. Wij stellen A- + AAAA-records, MX records (autodiscover) en een SPF record in. Indien gewenst ook records voor gekoppelde software of DKIM en DMARC.

Vaak zijn de mailboxen ingesteld op dezelfde server van de website. Wij adviseren dit aan te passen naar een aparte mailserver. Kies je voor de mailserver van RSH ICT Management, dan krijg je 24/7 support en ondersteunen wij je bij problemen en eventuele storingen.

Vanaf € 9,50 per maand heb je een mailbox van Office 365 of Exchange inclusief SPAMfilter. Ook krijg je een dagelijkse back-up, met een retentie van 30 dagen.

Het instellen en de verhuizing kan gemakkelijk op afstand. Wil je meer weten over de voordelen en wat dit betekent voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op.

RSH ICT Management heeft eigen servers ingericht en volledig geoptimaliseerd voor WordPress websites. Dit is shared-VPS hosting wat zorgt voor voldoende resources voor jouw website. Krijg je meer bezoekers op jouw website? Dan schalen wij automatisch voor je op.

RSH ICT Management heeft drie pakketten waar je uit kan kiezen.

Pakket A is een standaard WordPress hosting. Dit pakket bestaat uit:

  • Hosting
  • Installatie
  • Thema
  • Plugins

Pakket B biedt een uitbreiding voor bijvoorbeeld een webshop of online leeromgeving. Dit pakket bestaat uit:

  • Hosting
  • Installatie
  • Thema
  • Plugins
  • Woocommerce
  • Online leeromgeving (ligt aan jouw wensen)

Pakket C is een website met een webshop én een leeromgeving. Geef jouw klanten de ultieme online ervaring en kies voor dit pakket.

Kies je voor hosting bij RSH ICT Management dan krijg je maandelijks onderhoud van jouw WordPress website. Wij houden alles nauwlettend in de gaten en zorgen ervoor dat jouw website altijd snel en veilig blijft draaien.

Ben je klant bij RSH ICT Management, dan mag je rekenen op 24/7 support. De experts van RSH staan voor je klaar om je te helpen bij al jouw vragen. Dit kan per mail en telefonisch.

Tevreden Web klanten

Deze ondernemers gingen je voor;

Eerst samen doelen helder

Nieuwsgierig? Let's talk!

Wij weten als geen ander wat er komt kijken bij het maken, ontwerpen en het veilig laten draaien van een goede website. Omdat het verhaal en het doel de belangrijkste allereerste stappen zijn gaan wij graag met je in gesprek. Zo kunnen we samen de strategie bepalen en bouwen wij geheel naar wens, de perfecte website. We gaan met jou kijken naar de verschillende mogelijkheden om de juiste snaar te raken en vertrouwen te creëren.
Geef jij graag de dingen uit handen waar je zelf geen tijd voor hebt? Of weet je zelf weinig van hosting en het onderhouden van een website?
Wij gaan graag met je in gesprek.

Een nieuwe website, of je huidige website verbeteren begint met het helder krijgen van je doel(en)…en dan kijken hoe je dat kan bereiken d.m.v. techniek en inzet.

Ronald gaat graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.
Vraag hieronder een gesprek aan.

Web aanvraag formulier

Stel je vraag

Stel ons hier je vraag. We zullen zo snel mogelijk contact opnemen.

Contact form pop-up rechtsonder