Proxmox Servervirtualisatie - Krachtig, Flexibel en Kostenbesparend

RSH ICT Managent is jouw leverancier van Proxmox, het vooraanstaande open-source platform voor servervirtualisatie. Bij RSH zijn we er trots op om Proxmox aan te bieden als dé oplossing voor al jouw virtualisatiebehoeften. Ontdek hoe Proxmox jouw organisatie kan transformeren met flexibele, schaalbare en kosteneffectieve virtualisatie-oplossingen.

Wat is Proxmox Servervirtualisatie?

Proxmox Virtual Environment (VE) is een uitgebreid en krachtig open-source platform speciaal ontworpen voor servervirtualisatie.

Met Proxmox kun je één fysieke server gebruiken om meerdere virtuele machines (VM’s) en containers te beheren en te draaien.

Dit betekent dat je de capaciteit van jouw hardware optimaal benut, terwijl je flexibiliteit en schaalbaarheid toevoegt aan jouw IT-infrastructuur.

Proxmox Servervirtualisatie
IT Bedrijf

Hoe Werkt Proxmox?

Installatie op Hardware

Proxmox VE wordt direct op jouw serverhardware geïnstalleerd en vervangt het traditionele besturingssysteem door een Debian Linux-gebaseerd systeem dat is geoptimaliseerd voor virtualisatie.

Deze gespecialiseerde kernel zorgt voor maximale prestaties en stabiliteit, waardoor je een robuuste basis hebt voor jouw virtuele infrastructuur.

Wat onze klanten zeggen:
Vakmensen. Denken in oplossingen!!! Snel en zorgvuldig. En gastvrij.
Joop De.vries
Joop De.vries
2023-03-21
Prettige vakmensen
w mastebroek
w mastebroek
2023-02-03
Professioneel bedrijf met goede service
johan zoer
johan zoer
2022-07-04

Beheer via Webgebaseerde Interface

Na de installatie biedt Proxmox een intuïtieve, webgebaseerde beheerinterface waarmee je eenvoudig toegang hebt tot alle aspecten van jouw virtuele machines en containers. Je kunt VM’s en containers creëren, beheren, back-uppen en herstellen, en netwerkconfiguraties aanpassen, allemaal vanuit één centrale interface. Deze gebruiksvriendelijke aanpak bespaart tijd en vermindert de complexiteit van het beheer van jouw virtuele omgeving.

On-Premise vs Cloud Servers
Installatie software

Ondersteuning voor KVM en LXC

Proxmox ondersteunt zowel KVM (Kernel-based Virtual Machine) voor volledige virtualisatie van VM’s als LXC (Linux Containers) voor lichtgewicht containerisatie. 

KVM is ideaal voor het draaien van volledige besturingssystemen binnen jouw virtuele machines, terwijl LXC efficiëntere en lichtere containers biedt die perfect zijn voor het isoleren van applicaties en diensten. 

Deze veelzijdigheid stelt je in staat om de juiste technologie te kiezen voor jouw specifieke behoeften.

Clustering en Hoge Beschikbaarheid

Een van de krachtigste functies van Proxmox is de mogelijkheid om een cluster van meerdere servers te configureren. Dit biedt hoge beschikbaarheid en failover-mogelijkheden, wat betekent dat jouw services blijven draaien, zelfs bij hardwarefalen. Door meerdere nodes in een cluster te combineren, kun je naadloos schalen en zorgen voor continuïteit van jouw bedrijfsprocessen.

data center showing server equipment

Voordelen van Proxmox via RSH:

Waarom Kiezen voor RSH?

Bij [Jouw Bedrijfsnaam] bieden wij uitgebreide ondersteuning en advies voor de implementatie van jouw Proxmox-oplossingen. Ons deskundige team heeft jarenlange ervaring met Proxmox en kan je helpen bij elke stap van het proces, van de initiële planning en configuratie tot doorlopend onderhoud en optimalisatie.

Zakelijke telefoon abonnement Lelystad
ICT Dienstverlener Dronten

Deskundig Advies

Onze experts begrijpen de complexe wereld van virtualisatie en kunnen je helpen bij het maken van de juiste keuzes voor jouw organisatie. We bieden op maat gemaakt advies dat is afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen, zodat je het meeste uit jouw Proxmox-implementatie haalt.

Professionele Ondersteuning

Bij RSH staan we klaar om je te ondersteunen, ongeacht de uitdagingen waarmee je wordt geconfronteerd. Of het nu gaat om technische problemen, prestatie-optimalisatie of vragen over best practices, ons team is er om je te helpen. Wij bieden zowel reactieve ondersteuning voor urgente problemen als proactieve diensten om ervoor te zorgen dat jouw Proxmox-omgeving altijd optimaal presteert.

MSP
ICT Bedrijf
Training en Opleiding

Wij bieden ook uitgebreide training en opleiding aan jouw IT-team, zodat zij de vaardigheden en kennis hebben om jouw Proxmox-omgeving effectief te beheren. Onze trainingen zijn praktisch en gericht op de specifieke behoeften van jouw organisatie, waardoor jouw team zelfverzekerd en bekwaam wordt in het gebruik van Proxmox.

Klaar om te Beginnen?

Ontdek de kracht van Proxmox! Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk gesprek over hoe Proxmox jouw organisatie kan verbeteren. Wij staan klaar om je te helpen bij elke stap van jouw virtualisatie-reis, van planning en implementatie tot voortdurende ondersteuning en optimalisatie.

Bij RSH ICT Management geloven we in de kracht van Proxmox om jouw IT-infrastructuur te transformeren. Laat ons je helpen de voordelen van servervirtualisatie te realiseren en jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.