Netwerk Scan NetInspector - Ontdek hem nu!

Je zult versteld staan van de onthullende managementrapportages die je in één oogopslag laten zien hoe veilig jouw bedrijf écht is.
Een netwerkscan is een essentiële tool om bedrijven te beschermen tegen cybercrime. Naast het bieden van beveiligingsvoordelen, levert het ook heldere en duidelijke netwerkmanagement rapportage op. Ze geven een overzicht van de huidige beveiligingsstatus, inclusief gedetecteerde kwetsbaarheden en aanbevolen maatregelen. Daarnaast geeft het ook een risicobeoordeling, zodat het management de impact van kwetsbaarheden kan evalueren, vergelijken met voorgaande scans en passende acties kan ondernemen.

Wat onze klanten zeggen:

Vakmensen. Denken in oplossingen!!! Snel en zorgvuldig. En gastvrij.
Joop De.vries
Joop De.vries
2023-03-21
Prettige vakmensen
w mastebroek
w mastebroek
2023-02-03
Professioneel bedrijf met goede service
johan zoer
johan zoer
2022-07-04

Ontdek hoe onze geavanceerde Netwerk Scan je bedrijven kan beschermen tegen de meest meedogenloze cyberaanvallen!

In het digitale tijdperk van vandaag is de bescherming tegen cyberdreigingen essentieel. Bedrijven worden dagelijks geconfronteerd met een reeks cyberbedreigingen, variërend van ransomware en phishing tot geavanceerde persistent threats. Om deze uitdagingen het hoofd te bieden, bieden we onze geavanceerde Netwerk Scan aan.

Deze scan duikt diep in uw netwerk, onderzoekt elk detail en identificeert kwetsbaarheden die cybercriminelen kunnen uitbuiten. In plaats van een passieve benadering te kiezen, houden we uw netwerk actief in de gaten en grijpen onmiddellijk in bij verdachte activiteiten. Hierdoor wordt de kans op een succesvolle cyberaanval aanzienlijk verkleind.

Daarnaast blijven we up-to-date met de nieuwste cyberdreigingsinformatie. Door deze constante updates kunnen we uw netwerk altijd beschermen tegen de nieuwste bedreigingen. NetInspector zorgt ervoor dat u een gedetailleerd rapport ontvangt over de toestand van uw netwerk, inclusief eventuele kwetsbaarheden en aanbevelingen voor verbeteringen. En het beste is dat onze Netwerk Scan gebruiksvriendelijk is.

Wat doet NetInspector:

Kortom, NetInspector is de ideale oplossing om uw systemen te beschermen tegen beveiligingslekken. Met zijn gebruiksvriendelijke interface, begrijpelijke adviezen, uitgebreide scans, betaalbaarheid en positie als de beste vulnerability management tools van heel Europa, is NetInspector een waardevolle tool voor elke organisatie die waarde hecht aan cybersecurity.

Lekken Snel Gespot met NetInspector de Netwerk Scan

Dagelijks worden er nieuwe beveiligingslekken in software ontdekt. Het bijhouden van deze continue stroom aan nieuwe lekken vergt daarom veel tijd en kennis.

NetInspector heeft dit geautomatiseerd en is inmiddels de beste vulnerability management tools van heel Europa. NetInspector geeft heldere en begrijpbare adviezen. In vergelijking met andere vulnerability tools scant NetInspector vele malen meer en is de tool ook nog eens zeer betaalbaar.

Wacht niet langer, vraag nu een demo aan en ontdek hoe NetInspector uw organisatie kan beveiligen tegen kwetsbaarheden.

Netwerk Scan

Laat hier je gegevens achter:

Cybersecurity contact formulier