[servicestatus_header]

RSH cloud service oplossingen voor bedrijven

Tegenwoordig werken lang niet alle medewerkers meer op locatie. Ze werken thuis, in een andere vestiging, bij een klant of in een productieomgeving. Maar om goed te kunnen (samen)werken, hebben medewerkers toegang nodig tot de juiste informatie en programma’s. Een werkplek in de cloud van RSH is dan de oplossing. Via deze cloud service hebben medewerkers namelijk altijd en overal toegang tot de benodigde informatie en tools die ze nodig hebben voor hun werk. Samenwerken waar je ook bent wordt hierdoor eenvoudig en blijft veilig.

Ook flexibel en veilig werken in de cloud? Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak.

Wat zit er in de RSH cloud service werkplek?

Waar je ook bent, met een werkplek in de cloud kun je altijd en overal bij je bestanden en programma’s. Maar wat zit er eigenlijk allemaal in de online werkplek van RSH?

Cloud service

Tegenwoordig moet je als bedrijf er goed opletten dat je geen gegevens kwijtraakt of gehackt wordt. Of het nou om gevoelige klantinformatie gaat of die belangrijke presentatie. Jij wilt dat jouw gegevens en documenten veilig zijn. Wij zorgen voor een beveiligde cloud service omgeving en back-ups. Zo hoef je niet meer bang te zijn om data verliezen en kun je met een vertrouwd gevoel overal werken. Mocht er toch iets gebeuren, dan staan wij voor je klaar met onze 24/7 support.

Wil jij de vrijheid om (samen) te werken waar en wanneer je maar wilt? Plan een vrijblijvend gesprek in om de mogelijkheden van onze cloud service te ontdekken!

Persoonlijke cloud service oplossing van RSH

Een werkplek in de cloud is maatwerk, want elk bedrijf is anders. Wij luisteren graag naar hoe jij het liefst wilt werken en wat je uit je bedrijf wilt halen. We denken proactief mee en ontwikkelen een cloud werkplek met daarin alles wat jij nodig hebt. Onnodige functies schrappen we. Zo betaal je alleen voor wat je echt nodig hebt en gebruikt.

Onze IT specialisten richten jouw online omgeving in en beheren deze in de cloud. Wij zorgen dat de omgeving beveiligd is en dat er back-ups gemaakt worden. Jij hoeft je hier dus geen zorgen meer over te maken. Zijn er aanpassingen nodig, zoals een extra werkplek voor een nieuwe collega? Geen probleem. Je geeft het door en wij regelen het voor je! Vertrouw op onze cloud service. 

Beeldscherm met analytische gegevens

Kies ook voor betrouwbaarheid, flexibiliteit, gemak en een betere samenwerking met een cloud werkplek van RSH.

De voordelen van de RSH cloud werkplek

Het grootste voordeel van werken in de cloud is natuurlijk dat je altijd en overal (met een internetverbinding) bij je bestanden en programma’s kunt. Zo heb jij dus altijd de juiste informatie tot je beschikking. 

Maar er zijn nog veel meer voordelen:

Wil jij ook profiteren van de voordelen van een cloud werkplek? Neem dan gauw contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Freddie hoekstra buitendienst busje 2

Vraag persoonlijk advies aan

Verhoog jouw efficiëntie en kies voor een RSH cloud werkplek. Dan heb je de benodigde programma’s en informatie altijd en overal beschikbaar. Zo werk je gemakkelijk samen, altijd veilig en betrouwbaar. Benieuwd welke cloud service voor jouw bedrijf werkt? Vraag vrijblijvend een persoonlijk adviesgesprek aan.

24/7 storingshulp

RSH ICT Management biedt niet alleen cloud service aan maar een totaalpakket op het gebied van ICT en telefonie. Wij kunnen je geheel ontzorgen, 1 partij voor al jouw ICT oplossingen. Wij staan altijd voor je klaar. Met een snelle servicedesk en onze 24/7 storingsdienst. Zo word jij altijd geholpen en is alles weer zo spoedig mogelijk werkend.

Laat hier je gegevens achter:

Cybersecurity contact formulier