Vertrouwd in de cloud!

RSH ICT Management, jouw IT-specialist

RSH ICT Management doet alles om de allerbeste oplossing te bieden en helpt bij het creëren van een optimale en veilige werkplek.

Wij zijn goed in het ontwerpen, onderhouden en ondersteunen van ICT-omgevingen. Dit doen wij voor midden- en klein bedrijven tot grote organisaties.
Onze aanpak is persoonlijk en betrouwbaarheid vinden wij belangrijk. Wij staan garant voor deskundige, snelle service en hebben altijd een passende oplossing. Dit doen wij al 29 jaar.

Hoe wij het doen

Aanpak

Om als bedrijf mee te kunnen groeien in de steeds sneller veranderende digitale wereld is een sterke IT-omgeving noodzakelijk. Wanneer medewerkers veilig en snel kunnen werken, is dat bevorderlijk voor de resultaten. Een goede inrichting van de IT-omgeving op kantoor zorgt er ook voor dat de organisatie dynamischer wordt en je sneller in kan spelen op nieuwe ontwikkelingen.

Wij geloven dat iedere organisatie locatie afhankelijk moet kunnen werken. De samenwerking tussen medewerkers moet optimaal zijn en blijven. Wij begrijpen dat een storing consequenties kan hebben. Daarom bieden wij snelle service. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor klanten.
Omdat het team van RSH altijd denkt in oplossingen, hebben wij deze voor je op een rij gezet.

De oplossingen

3 diensten als basis voor een sterk online fundament

Cloud

De cloud staat voor werken en bestanden opslaan via internet. De informatie staat dus niet meer op een computer, maar online. Dit kunnen grote bestanden zijn maar ook programma’s. Hiermee ben je dus niet meer afhankelijk van een vaste werkplek en heeft iedereen toegang tot belangrijke informatie. Vanaf elk gewenst toestel.
De cloud is dé oplossing om snel en veilig te kunnen werken. Het enige wat je nodig hebt is een stabiele internetverbinding. Lees verder hoe wij dit voor je kunnen realiseren.

cloud werkomgeving mindmap
voip telefoon toestel

VoIP

De relatie tussen mens en technologie is veranderd. We zijn in staat om 24 uur per dag met elkaar in contact te staan. Dit kan op vele manieren maar een ding is zeker, communicatie verloopt online.
Bedrijven begrijpen steeds meer de noodzaak van proactieve communicatie. Snel schakelen en klanten snel te woord staan spreekt veel ondernemers aan.
Dé oplossing om altijd bereikbaar kunnen zijn als organisatie geeft rust. Wij regelen het voor je.
Wil jij ook aan klanten de belofte kunnen doen 24 uur per dag bereikbaar te zijn? Kies dan voor VoIP van 3CX. Lees verder en zie wat het voor jouw bedrijf kan betekenen.

Web

Een website is vaak het allereerste contactmoment met een potentiële klant. Een goede eerste indruk maken is dus erg belangrijk. Het ontwerp van de website speelt hier een grote rol in. Tegenwoordig zijn de visuele manieren om een huisstijl kracht bij te zetten eindeloos.

Een goede, stabiele én mooie website is een belangrijk onderdeel in het verhaal wat jij als organisatie uitdraagt. Wij begrijpen dit als geen ander en bieden jou, naast het maken een aantrekkelijk design, ook hulp bij het onderhoud en we regelen de hosting.
Door Google optimalisatie in te zetten in combinatie met online marketing helpen wij jou met het behalen van online doelen.

Lees meer over onze webdiensten en wat het kan doen voor jouw organisatie!

website developer op de computer
0
Bedrijven geholpen
0
Tevreden gebruikers
0 /7
Support

Mooie samenwerkingen

Deze ondernemers gingen je voor;

Ruim 600 klanten nemen een dienst van ons af

Enkele van onze tevreden klanten

Neem contact op

Neem contact op met ons via support@rsh.nl of bel ons op nummer 0527 – 684 694
Als u naar ons een e-mail stuurt, komt deze in ons ticket systeem te staan. Wij zullen deze zo spoedig mogelijk verwerken.

Blog

Security

Internet of Things

Het Internet of Things (IoT) is een netwerk van fysieke apparaten die zijn uitgerust met sensoren, software en connectiviteit waardoor deze apparaten gegevens kunnen verzamelen

Lees verder »

Stel je vraag

Stel ons hier je vraag. We zullen zo snel mogelijk contact opnemen.

Contact form pop-up rechtsonder