Logo RSH en Claever

Clæver en RSH ICT Management Intensiveren Samenwerking

Clæver en RSH ICT Management werken al jaren samen op diverse ICT gebieden. Nu hebben Jan van Veen, directeur van Clæver B.V., en Jan van den Berg, directeur van RSH ICT Management, besloten om hun samenwerking verder te intensiveren door alle ICT-werkzaamheden van Clæver onder te brengen bij RSH.
Dit stelt Clæver in staat om zich volledig te richten op de ontwikkeling van hun software Clæver ERP.

Wij mogen je vanaf 1 augustus verwelkomen als klant bij RSH ICT Management.

Ons bedrijf heeft meer dan 30 jaar ervaring in het verlenen van betrouwbare ICT-diensten. We blijven ons voortdurend ontwikkelen en innoveren om ervoor te zorgen dat onze klanten zich volledig kunnen richten op hun kernactiviteiten. Samenwerking met onze klanten is voor ons van groot belang. We streven ernaar om zoveel mogelijk in te spelen op de wensen en behoeften van jouw bedrijf.

In de komende maanden zullen we zorgvuldig jouw gegevens integreren in onze systemen.
Daarbij behoud je contact met Stefan Broersma en Auke van Slooten, die per 1 augustus ook in dienst zullen treden bij RSH ICT Management. Zij zullen hun kennis ook overdragen aan de rest van ons team van RSH.

Mocht je vragen hebben of een gesprek met ons willen, dan kun je ons bereiken via support@rsh.nl of telefonisch via 0527-684694

Onze support:
We vinden het belangrijk dat onze klanten snel geholpen worden. Daarom zorgen we ervoor dat de telefoon binnen 15 seconden wordt opgenomen, een streven dat we afgelopen jaar gemiddeld hebben behaald.

Telefonische of via email:
Voor storingen, wijzigen en of vragen kun je per 1 augustus contact opnemen met onze support afdeling support@rsh.nl of bellen naar 0527-684694

We kijken ernaar uit om samen te werken en jouw bedrijf te ondersteunen met onze diensten.