3CX VoIP telefonie

logo van 3cx

Met 3CX software beschikt u over uw eigen geavanceerde VoIP-telefooncentrale Te plaatsen bij u op locatie of centraal in ons datacenter. RSH is Platinum Partner en Advanced Certified Partner van 3CX
De 3CX software is bij ons verkrijgbaar:

  • On premise op eigen server
  • Als Hosted in ons cloud datacenter

Uitgebreide telefooncentrale
De 3CX VoIP telefooncentrale (software) is een uitgebreide telefooncentrale met alle functies die u van een professionele telefooncentrale mag verwachten. 3CX is ook leverbaar als Pro versie met uitgebreide callcenterfunctionaliteiten. De 3CX is een uitermate gebruiksvriendelijke telefooncentrale.

voip van rsh met yealink toestel en iphone
3cx web client

Lage kosten
De kosten voor een 3CX telefooncentrale zijn aanzienlijk lager dan die van conventionele telefooncentrales en andere VoIP centrales. Al vanaf €250,- eenmalig en €15,- per maand beschikt u over een 3CX telefooncentrale (software) die geschikt is voor 4 gelijktijdige telefoongesprekken. 3CX VoIP telefooncentrale voor klein en groot. De gebruiksmogelijkheden en functies van 3CX zijn zeer uitgebreid. De 3CX telefooncentrale is leverbaar in kleinere en grotere varianten, voor enkele losse tot honderden gebruikers, dus altijd passend bij uw organisatie-omvang. Stapsgewijze uitbreiding naar meer gelijktijdige gesprekken, tot wel 1000 gelijktijdige – is een kwestie van een versie licentie upgrade.

3CX VoIP telefooncentrale, de complete telefonie oplossing voor bedrijven
Buitenlandse telefooonnummers en naast Nederlandse nummers leveren we ook snel uit voorraad buitenlandse telefoonnummers en Servicenummers. Deze koppelen we direct aan uw 3CX telefooncentrale. Wij beschikken over zeer diepgaande kennis van 3CX.

Yealink VOIP toestellen.
Onze meest gebruikte toestellen zijn:

yealink t41s toestel
yealink t57w toestel
gigaset telefoon toestel voor voip

Yealink VOIP extra.
Ook vergader toestellen en b.v. een hoofdtelefoon:

yealink cp 920 toestel
jabra pro 920 draadloze koptelefoon