Systeembeheerder gezocht

Ben jij die flexibele, enthousiaste teamplayer waar wij naar op zoek zijn? Hou je van het oplossen van problemen en ben jij dé aangewezen persoon om IT-systemen van onze groeiende klantenkring effectief en efficiënt in te richten en te beheren?

Dan zijn wij op zoek naar jou en komen wij graag met je in contact.

De functie:

Als systeembeheerder draag je bij aan (server)migraties en installeer en beheer je virtuele omgevingen. Dit doe je samen met je collega’s. Je gaat klanten ondersteunen met het optimaal inzetten van hun VoIP diensten, cloudservers en cloudwerkplekken. Omdat jij weet waar je het over hebt en je graag verdiept in de nieuwste technologieën ben jij in staat de klanten te helpen en te adviseren over de beste mogelijkheden voor hun organisatie.

Taken:

Naast het nauw onderhouden van contact met alle leveranciers kan jij prima zelfstandig werken. De taken die bij deze functie horen zijn:

  • Up-to-date houden van besturingssystemen en software
  • Verzorgen van de beveiliging van gegevens en van het netwerk
  • Bieden van ondersteuning aan medewerkers
  • Preventief optreden om storingen te signaleren, te voorkomen en te verhelpen
  • Adviseren van het management over mogelijke verbetering omtrent ICT

Over RSH ICT Management:

Jij komt te werken bij de leukste IT-specialist van de Noordoostpolder! RSH ICT Management is gevestigd op Urk van daaruit ontwerpen, onderhouden en ondersteunen ze ICT omgevingen van midden- en klein bedrijven tot grote organisaties.  Je komt in een jong team van gedreven en getalenteerde IT’ers met hart voor de zaak. Er wordt hard gewerkt maar er is zeker ruimte voor ontspanning. Bedrijfsuitjes worden regelmatig georganiseerd en er wordt dagelijks gezamenlijk geluncht. 

Heb jij relevante werkervaring, een MBO 4/ HBO diploma op zak en ben jij fulltime beschikbaar? Dan komen wij graag met je in contact. Als je bij RSH ICT Management gaat werken dan mag je rekenen op:

  • Opleidingsmogelijkheden
  • Marktconform salaris
  • Arbeidsongeschiktheidsverzekering
  • Uitstekende pensioenregeling

Heb jij zin in een nieuwe baan? Stuur dan jouw motivatiebrief met een CV naar info@rsh.nl of bel naar 0527 – 684 694
Mocht je vragen hebben met betrekking tot de functie neem dan contact op en vraag naar Jan.