5 mei, 12:11 - Op dit moment is er een landelijke internet stroring, diverse providers ondervinden hierdoor problemen.

Is uw back-up geregeld?

U weet als geen ander ‘mijn bedrijf kan niet zonder gegevens en bestanden’. Maar toch denkt u ‘dit overkomt mij niet, alles kwijt’. Een brandje in uw bedrijf of thuis. Een harde schijf die spontaan crasht of een computer die verdwijnt bij een inbraak. Allemaal omstandigheden die roet in uw eten gooien, want in de praktijk gaat het helaas vaak anders.

Door middel van de laatste technologische middelen kunnen wij u een veilige en vooral tijdbesparende back-upvorm aanbieden, die geen investeringen meer nodig heeft in de vorm van aan te schaffen hardware en dure mankracht om de back-up in goede banen te geleiden

Back-up: een noodzaak!
Het is belangrijk dat alle data binnen uw organisatie dagelijks wordt veilig gesteld. Wanneer u dit niet structureel regelt loopt u het risico data onherstelbaar te verliezen. Denk hierbij aan brand, diefstal of menselijke fouten waardoor uw data definitief verdwijnt. Stelt u zich maar eens voor dat al uw klantgegevens, boekhouding- of productiegegevens verdwenen zijn!

 

Back-up: de mislukking!
U heeft het geregeld en verwisselt dagelijks uw back-upschijf. Ook in het weekend? Ook …… Er zijn genoeg redenen te bedenken waardoor een back-up niet wordt gemaakt. Schijven die kapot gaan, verkeerd of niet verwisseld. Laat het u niet gebeuren en regel direct de perfecte oplossing.

 

Waarom RSH Managed Back-up
Het verschil met andere aanbieders van Online Back-up diensten is de extra service die RSH biedt. Wij zorgen voor de back-up, de controle daarop en de eventuele aanpassingen. Hierdoor is de RSH Managed Back-up een dienst zonder zorgen.

 

Kostenbesparing
Ten aanzien van een traditionele back-up oplossing lijkt Online Back-up duurder op de langere termijn. Vaak vergeet men dat de levensduur van apparatuur rond de 3 à 5 jaar ligt.