5 mei, 12:11 - Op dit moment is er een landelijke internet stroring, diverse providers ondervinden hierdoor problemen.

Voor snelle wifi met goed bereik

Wilt u ook snel WIFI én goede bereik binnen uw bedrijfspand(en)? Wij zijn specialist in WIFI installaties voor (grootte) ruimtes waar veel mensen werken of rondlopen (beurzen).

Goed bereik en bandbreedte is vakwerk

Wifi is de verzamelnaam voor draadloze netwerken, het wordt ook wel geschreven als Wi-Fi. Wifi is de afkorting voor ‘Wireless Fidelity’. De naam is bedacht met een knipoog naar de audioterm HiFi (High Fidelity = hoge betrouwbaarheid). Een wifi-netwerk werkt feitelijk hetzelfde als een bedraad computernetwerk, maar dan draadloos (eigenlijk als een soort onzichtbare netwerkkabels dus). Het verzenden en ontvangen van de gegevens gebeurt door middel van radiogolven. Wifi is ook bekend als:

  • Draadloos netwerk
  • Draadloos internet (vaak wordt een draadloos netwerk voornamelijk voor draadloos internet gebruikt)
  • WLAN (= Wireless LAN): dit staat voor een draadloos netwerk (LAN betekent Local Area Network)

Hotspots

Tegenwoordig beschikken veel kantoren en huizen over wifi. Daarnaast kunt u overal wifi-hotspots tegenkomen: van restaurant tot vliegveld en van winkelcentrum tot concertzaal. Steeds meer organisaties en ondernemingen leveren als service draadloos internet aan hun klanten. RSH ICT Management is specialist in WIFI bereik voor bedrijven en bedrijfscomplexen. Vraag een offerte aan of laat ons een inventarisatie doen voor een optimaal werkend netwerk.