5 mei, 12:11 - Op dit moment is er een landelijke internet stroring, diverse providers ondervinden hierdoor problemen.

Optionele koptekst

Veilige verbinding nodig? gebruik VPN

VPN staat voor virtual private network, of in goed Nederlands “virtueel privénetwerk”. In de praktijk betekent dit dat er een privénetwerk van computers gecreëerd kan worden met de infrastructuur van een publiek netwerk. Over het internet wordt dan een versleutelde beveiligde verbinding gemaakt tussen verschillende lokale netwerken en/of computers. Hierdoor is het mogelijk om op een veilige manier data uit te wisselen tussen verschillende computers en netwerken.

Makkelijk via VPN provider

De gemakkelijkste manier om gebruik te maken van een VPN verbinding is door het afsluiten van een abonnement bij een bedrijf dat VPN verbindingen aanbiedt, en zogenaamde VPN provider. Er zijn echt heel veel VPN providers die tegen betaling VPN servers over de hele wereld aanbieden waarmee jij verbinding kunt maken en zodoende gebruik maakt van het internet via een VPN verbinding. Op deze manier gebruik je dus op een veiligere manier het internet.

Neem contact op

Wij hebben verschillende VPN diensten uitgebreid getest en de 3 beste diensten bieden wij aan. Wij kunnen deze installeren en ondersteunen U bij problemen of instellingen. Ga voor veiligheid en laat RSH dit gewoon goed voor u regelen.