5 mei, 12:11 - Op dit moment is er een landelijke internet stroring, diverse providers ondervinden hierdoor problemen.

Internet toegang op maat

RSH ICT Management is ook leverancier voor uw internetverbinding. Wij kunnen u een viertal verbindingen leveren: ADSL, SDSL, glasvezel- of straalverbinding. Welke verbinding geschikt is voor uw bedrijf, is geheel afhankelijk van uw behoeften. Voor een goede indicatie komen wij bij u langs en bespreken de wensen (snelheid, gebruik, VPN, veiligheid, up-time) met u.

Type verbindingen

ADSL verbinding
Een ADSL internetverbinding is de meest bekende internetverbinding. ADSL wordt gestuurd door uw telefoonlijn, hierdoor is deze methode erg geschikt om als communicatielijn te gebruiken. Telefonie is al jaren bedoeld om te communiceren tussen twee locaties. Hierdoor zijn ADSL verbindingen bij normaal gebruik erg snel. ADSL kunt u, afhankelijk van de afstand tot de wijkcentrale, gebruiken tot vijftien internet gebruikers.

VDSL verbinding
Een VDSL verbinding verschilt niet veel van de veel bekendere ADSL verbinding. VDSL wordt ook over een telefoonlijn gestuurd. Het verschil is dat de bandbreedte van VDSL een stuk groter is, hierdoor kunnen hogere snelheden worden gehaald. Dit zorgt ervoor dat tot dertig werknemers tegelijkertijd van het internet gebruik kunnen maken, VDSL is geschikt voor MKB- bedrijven welke afhankelijk zijn van communicatie.

Glasvezelverbinding
Glasvezel is de meest begeerde verbinding door bedrijven. Momenteel is glasvezel nog erg kostbaar, omdat er nog niet overal glasvezelbekabeling in de grond ligt. Het aanvragen van een glasvezelverbinding vraagt daarom vaak om een investering omdat de kabel op veel plaatsen nog moet worden aangelegd. Het voordeel van glasvezel is dat de upload (versturen) gelijk staat aan de download (ontvangen) snelheid. Glasvezel kunt u gebruiken voor alle internettoepassingen die u denkt nodig te hebben.

Prijzen

Internet verbindingen van RSH ICT Management, volledige support én advies. Mocht u meer informatie willen over de mogelijkheden, neem dan contact op én maak een afspraak.