5 mei, 12:11 - Op dit moment is er een landelijke internet stroring, diverse providers ondervinden hierdoor problemen.

Wij leveren hardware op maat

Voor veel bedrijven is het advies/installatie in combinatie met hardware best wel belangrijk. Vraag het ons, RSH ICT Management.

Supermicro servers & workstations

Supermicro is een wereldleider op het gebied van hoogwaardige, hoogwaardige servertechnologie en -innovatie. We ontwikkelen end-to-end groene computeroplossingen voor het datacenter, cloud computing, enterprise IT, big data, high performance computing of HPC en embedded markets. De  oplossingen variëren van complete server-, opslag-, blade- en werkstations tot volledige racks, netwerkapparatuur, serverbeheersoftware en technologische ondersteuning en services.

Betrouwbaarheid en flexibiliteit

RSH biedt haar klanten een hoge mate van flexibiliteit en maatwerk door wat volgens ons de breedste reeks serverconfiguraties in de sector is, waaruit ze de optimale oplossing kunnen kiezen die bij hun computerbehoeften past. Deze serversystemen, subsystemen en accessoires zijn architectonisch ontworpen om een ​​hoge mate van betrouwbaarheid, kwaliteit en schaalbaarheid te bieden, waardoor U voordeel hebt op het gebied van rekenprestaties, schaalbaarheid, thermisch beheer en energie-efficiëntie om de totale TCO te verlagen.

Workstations van HP/Dell & Lenovo

Wij leveren workstations/desktops voor zakelijk gebruik (betrouwbaarheid, duurzaamheid en technische ondersteuning minimaal 5 jaar) van de merken HP, Dell en Lenovo. De ondersteuning van deze PC’s zijn langer en veel beter georganiseerd dan consumenten PC’s. Ook terminals voor gebruik van onze cloudwerkplekken worden van de merken HP én Dell geleverd, zodat er zorgeloos gewerkt kan worden. Laat u informeren voor een betrouwbare werkplek in uw bedrijf.

Inventarisatie

Neem contact op met onze verkoopspecialisten voor een goede inventarisatie, zodat voor de lange termijn continuiteit in uw bedrijf is gewaarborgd. Professionele ondersteuning en support, monitoring en altijd up-to-date is essentieeel voor uw bedrijfsvoering.