5 mei, 12:11 - Op dit moment is er een landelijke internet stroring, diverse providers ondervinden hierdoor problemen.

IP camera toezicht, goed doordacht

Beveilig uw bedrijf, woonhuis of winkel met (IP) camera’s die registreren en door u ook direct online bekeken kunnen worden. Regel het goed, laat RSH dit voor u installeren. Goede support en ruime ervaring.

Vele mogelijkheden

Camerabewaking informatie en demo’s speciaal voor onze vaste klanten en uiteraard nieuwe klanten, die net wat meer relevante informatie wensen.
Een camerabewaking systeem is een term dat bij velen bekend in de oren klinkt, mede dankzij de stickers met de tekst, ” Let op wij maken gebruik van camerabewaking “. Dit brengt ons direct op de mededeling dat het gebruik maken van een camerabewaking sticker verplicht is, indien u een camerabewaking systeem heeft met opname functie.

Volg de bouw

Bekijk live uw bouw locatie én maak later een prachtige “time lapse” die eventueel bij de opening mensen laat verrassen. Bekijk onderstaande foto, waarbij duidelijk de zoom mogelijkheden van een gemiddelde IP camera te zien zijn. 

Hoe kiest u een goede en betaalbare merk camerabewaking systeem? Omdat er zoveel merken in omloop zijn, is het soms lastig om een juiste keuze te maken. RSH helpt u adviseert u en levert maatwerk, precies voldoende voor goede bewaking. Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.