5 mei, 12:11 - Op dit moment is er een landelijke internet stroring, diverse providers ondervinden hierdoor problemen.

Uw software up-to-date houden

Uw software is net zo belangrijk als uw internet verbinding, infrastructuur, servers en werkplekken. Die moet uiteraard ook altijd bij de tijd zijn. Maar hoe weet u of uw software up-to-date is? Deze draait meestal altijd op een server, waarbij een werkplek nog aangeeft of er een update is, moet u inloggen op uw server om dit voor (o.a. administratie of ERP/CRM pakketten) grootte software pakketten op de server checken!

Monitoring voor software

RSH maakt gebruik van een krachtig pakket waarmee zowel Windows, Linux, MAC systemen maar ook (cloud)-applicaties kunnen worden beheert en 24 uur per dag en 7 dagen per week gemonitord kunnen worden. 

Door uw systemen te laten monitoren, kan er vroegtijdig advies gegeven worden, kunnen problemen vroegtijdig getackeld worden en wordt de kans op storing in uw systeem drastisch verkleind. 

RSH kijkt niet alleen of een CPU, geheugen of opslag tegen zijn max aan hikt, maar wil ook vroegtijdig advies geven als een softwarepakket meer en meer gaat eisen van uw systemen. Een ideale combinatie is om de monitoring te combineren met server onderhoud, waardoor er preventief direct ingegrepen lan worden.

Vraag een offerte aan

Wilt u ook de vinger aan de pols hebben en bedrijfszekerheid hebben van uw (bedrijfkritische) software? Vraag een offerte aan of een goed gesprek.