5 mei, 12:11 - Op dit moment is er een landelijke internet stroring, diverse providers ondervinden hierdoor problemen.

Laat ons uw server beheren

Met server beheer monitoren wij uw bedrijfsservers en grijpen in waar nodig. Nog voor u er als gebruiker erg in heeft. Wij voeren updates uit, verwijderen ongewenste software en adviseren u voor het optimaal gebruik ervan.

De server is als het ware het hart van uw bedrijfsnetwerk. Hierop staan de applicaties die gezamenlijk gebruikt worden, wordt data centraal opgeslagen en alle e-mails worden hier opgevangen. Wanneer een server uitvalt, betekent dat schade voor uw organisatie aangezien u belang hebt bij betrouwbare ICT-systemen.

Wat wij doen

Onze expertise

Wij komen graag langs voor een goed inhoudelijk gesprek. Maak kennis met uw nieuwe ICT afdeling.

Waar wij goed in zijn

Al meer dan 20 jaar ervaring met het beheer van servers zoals Microsoft Server, Linux server en gebruik van Apple in combinatie hiermee, is onze grootste voordeel voor u als klant. Denk dan ook aan het beheer van online werkplekken, online back-up, VoIP, software van derden (administratie, ERP, CRM, etc.) waar u als klant dagelijks mee te maken hebt.

Wij gebruiken eigen servers voor al onze cloud dienten, monitoring software gericht op kwaliteit en up-time van klanten en eigen servers. RSH heeft de alles in eigen beheer, van VoIP tot aan online back-up.

Voor al onze services, diensten en beheer taken hebben wij 1 support team dat direct contact heeft met onze technici. Wij werken daarvoor niet met andere partijen. Elke klant heeft een eigen contact persoon, beheert zelf de tickets van uw bedrijf en weet precies hoe het in elkaar steekt.