5 mei, 12:11 - Op dit moment is er een landelijke internet stroring, diverse providers ondervinden hierdoor problemen.

Laat het beheer van uw ICT over aan de professional

ICT is één van de belangrijkste onderdelen van een organisatie, zo niet het belangrijkste. RSH ICT Management onderkent dit belang en werkt hard voor de continuïteit van uw ICT, dus die van uw organisatie. We leveren alle Managed Services die ervoor zorgen dat uw IT-omgeving probleemloos draait.

Wat wij doen

U wilt u kunnen focussen op uw core business en wij willen uw bedrijfscontinuïteit garanderen. Om deze reden kunnen wij op afstand continu in de gaten houden hoe uw ICT presteert en signaleren wij mogelijke issues op tijd, zodat u daar geen hinder van ondervindt. Zijn er belangrijke updates, dan zorgen wij dat uw ICT volledig up to date is.

Het kan zijn dat u behoefte heeft aan fysieke ondersteuning op de werkplek. We kunnen (op vaste tijden?) langskomen om uw medewerkers te helpen als er problemen of vragen zijn.

Ook onderdeel van onze managed services is dat wij 24 uur per dag bereikbaar zijn in het geval van storing of andere problemen. Uiteraard proberen wij problemen op tijd te monitoren en maken wij gebruik van geautomatiseerde activiteiten om zo adequaat mogelijk ICT-beheer uit te voeren. Maar het kan zijn dat u ons op een ongebruikelijke tijd nodig hebt en dan zullen wij voor u klaar staan.