3CX Windows App verspreid Malware - - 30-03-2023 12:43 Klik hier voor meer informatie

jan van den berg foto

Even voorstellen: Jan van den Berg

Jan van Berg, al 28 jaar trotse eigenaar van RSH. Gelukkig getrouwd, vader van 4 zonen en 1 prachtig kleinkind! Mijn vrije tijd besteed ik echt het liefst met hen. Verder mag ik graag uiteten gaan en wanneer ik tijd heb rijd ik motor.

Na de opleiding HBO Elektronica gestart met een computer opleiding in Zwolle. Hier bleek de theorie achter te lopen op wat er in de praktijk gebeurde. Daarom heb ik toen mijn opleiding afgebroken en zat ik de volgende dag bij de KvK om voor mijzelf te gaan beginnen. En zo geschiede.

Eerst begonnen vanuit de zolderkamer maar een klein jaar later in 1994 een pand gekocht en verbouwd tot winkel. Dit was de eerste computer winkel in de polder.

Een fantastische tijd. We hadden het druk, verkochten computers en voerden reparaties uit. Ook zaten we regelmatig met een groep gezellig koffie te drinken. Hele goede jaren, maar rond 2001 veranderde dit. De internetmarkt kwam op. Mensen lieten zich adviseren in de winkel maar bestelden uiteindelijk via internet. Ook werkten wij met PC privé projecten, maar dit werd in 1999 afgeschaft.

Dit alles maakten dat wij het roer omgooiden. In 2002 ging de winkel dicht en met 2 werknemers gingen wij door in de zakelijke markt. Dit ging goed, tot 2016 hadden wij een trouwe klantenkring en een constante omzet.

Net toen wij gingen kijken naar wat wij wilden en de ambitie voelden meer te bereiken in de toekomst kreeg ik een project aangeboden van de Rabobank in samenwerking met Provincie Flevoland.

“Werken aan je bedrijf, in plaats van in het bedrijf”.

Deze heb ik met beide handen aangegrepen en werpt zijn vruchten af. Onze klantenkring is gegroeid, wij bieden meer diensten en ons team is gegroeid tot nu 13 medewerkers. 

Klanttevredenheid heeft altijd voorop gestaan bij ons en dit geldt nog steeds. Om een voorbeeld te noemen, vorig jaar was de gemiddelde wachttijd voor een klant 15 seconden.

De komende jaren willen wij toonaangevender zijn in de Noordoostpolder en zullen wij de klanttevredenheid niet uit het oog verliezen.