Bescherm jouw digitale wereld en ontdek de kracht van RSH jouw Cybersecurity specialist!

Als dé cybersecurity specialist, biedt RSH vooruitstrevende Cybersecurity-oplossingen waarmee je absolute gemoedsrust ervaart in het digitale tijdperk. In een wereld waar technologie steeds meer invloed heeft op jouw leven en de transformatie van jouw bedrijf, is het essentieel om de integriteit en veiligheid van jouw computersystemen, netwerken en kostbare gegevens te waarborgen. Bij RSH hebben we inzicht in de groeiende complexiteit van cyberdreigingen en zijn we vastberaden om jouw bedrijfsnetwerk optimaal te beschermen. Vertrouw op onze toonaangevende expertise en beweeg je met volledig vertrouwen door de complexe landschap van de moderne digitale wereld

Cybersecurity specialist: Top Maatregelen voor Digitale Veiligheid

Onze volledige cybersecurity-oplossingen bieden bescherming op maat voor jouw organisatie. Met een diepgaande kennis van de diverse vormen van cybercriminaliteit, zijn we uitgerust om alle aspecten van digitale veiligheid aan te pakken. Of het nu gaat om phishing-aanvallen, malware-infecties, Distributed Denial of Service (DDoS) aanvallen, identiteitsdiefstal, online fraude of social engineering, we nemen het serieus en bieden een ongeëvenaard niveau van bescherming.

In de voortdurend evoluerende wereld van cybersecurity is stilstaan geen optie. Om altijd een stap voor te blijven op de nieuwste bedreigingen en kwetsbaarheden, maken we gebruik van NedInspector, ons innovatieve hulpmiddel. Deze krachtige tool voert regelmatig kwetsbaarheidsscans uit en stelt ons in staat om overzichtelijke rapporten te genereren, waarin we de meest urgente dreigingen met prioriteit aanpakken, met als doel om jouw privacy en financiën te beschermen.

Wat doet onze NetInspector netwerk scan:

Vergroot jouw Digitale Veiligheid met Grondige Pentests en Up-to-Date Beveiligingsmaatregelen

Versterk jouw digitale veiligheid met onze grondige pentests en altijd bijgewerkte beveiligingsmaatregelen. Onze penetratietests onderzoeken uitgebreid jouw systemen, software, website of shop om eventuele kwetsbaarheden te detecteren. We begrijpen dat digitale beveiliging voortdurende aandacht vereist, en daarom zorgen we ervoor dat jouw beveiligingsmaatregelen altijd up-to-date zijn in deze snel evoluerende digitale wereld.

Hier is een opsomming van wat er doorgaans in een pentest wordt gedaan:

Wapen je tegen cybercriminaliteit: Bewustzijnstrainingen en robuuste beveiliging

De gevolgen van cybercriminaliteit kunnen zowel financieel als emotioneel verwoestend zijn. Om deze risico’s te minimaliseren, hebben we een uitgebreid scala aan proactieve maatregelen en beveiligingsoplossingen ontwikkeld. Onze deskundige beveiligingsexperts staan klaar om jouw medewerkers op te leiden en hen bewust te maken van diverse cyberbedreigingen. Wij bieden trainingen over cybersecurity, phishing en social engineering om jouw personeel alert en goed geïnformeerd te houden over de nieuwste tactieken van cybercriminelen.

Naast bewustzijnstrainingen moedigen we jou aan om een robuust beveiligingsbeleid te implementeren. Dit omvat het versterken van wachtwoordbeheer, toegangscontroles, gegevensbeveiliging en het gebruik van externe apparaten. Sterke wachtwoorden en tweestapsverificatie voegen een extra beveiligingslaag toe aan jouw digitale verdediging. Met deze gecombineerde aanpak vergroot je significant de kans om cyberaanvallen te voorkomen en bescherm je jouw organisatie tegen potentieel schadelijke bedreigingen.

Wat kun je verwacht van onze Phishing campagenes:

Wat kun je verwachten van onze uitgebreide interactief Security Awareness training op locatie:

Doelgerichte telefoongesprekken van een Mysery guests:

Locatiebezoek door professionele Mystery guests:

Veilig Netwerk & Expert Begeleiding

Het belang van regelmatige software-updates wordt benadrukt, aangezien ze cruciale beveiligingspatches bevatten om kwetsbaarheden te adresseren. Onze geavanceerde firewalls en antivirussoftware werken proactief om jouw netwerk en apparaten te beschermen tegen malware en andere schadelijke bedreigingen.

Het veiligstellen van bedrijfsgegevens staat bij ons centraal, en we adviseren dan ook regelmatige back-ups op een veilige locatie, losgekoppeld van het netwerk, om ransomware-aanvallen te voorkomen. Het beperken van toegangsrechten vermindert tevens het risico van intern misbruik van gegevens.

Onze deskundige beveiligingsteams zetten geavanceerde oplossingen in voor het monitoren van netwerkactiviteiten en het detecteren van ongebruikelijk gedrag, waardoor eventuele inbreuken snel worden opgemerkt. Mocht er onverhoopt toch een beveiligingsincident plaatsvinden, dan beschikken we over een doordacht responsplan om snel te reageren en de schade te beperken.

Bij ons staat jouw digitale veiligheid altijd voorop. Onze beveiligingsexperts staan klaar om jouw bedrijf te evalueren, kwetsbaarheidstests uit te voeren en waardevolle aanbevelingen te doen

Website Security Check:

Webshop Security Check:

Website scan:

Netwerk Security Check:

Bescherming tegen groeiende digitale dreigingen begint met samenwerken voor sterke cybersecurity!

Wij volgen dagelijks de nieuwste ontwikkelingen om jou en jouw organisatie veilig te houden in het digitale landschap. Laten we gezamenlijk werken aan een beter beveiligde online omgeving voor jou en je bedrijf! Ontdek nu onze cybersecurityoplossingen en versterk je digitale verdediging!”

Laat hier je gegevens achter:

Cybersecurity contact formulier