Ontdek de kracht van RSH Cybersecurity en bescherm jouw digitale wereld!

Met onze vooruitstrevende Cybersecurity-oplossingen bieden we absolute gemoedsrust in het digitale tijdperk. In een wereld waar technologie jouw leven en bedrijf beïnvloedt, is het waarborgen van de veiligheid van jouw computersystemen, netwerken en waardevolle gegevens van vitaal belang. Bij RSH begrijpen we de toenemende complexiteit van cyberbedreigingen en zijn we vastberaden om jouw bedrijfsnetwerk te beschermen. Vertrouw op onze toonaangevende cybersecurity-aanpak en navigeer met vol vertrouwen door de uitdagingen van de moderne digitale wereld.

Bescherming op Maat: Onze Uitgebreide Cybersecurity Diensten

Bij ons vind je volledige cybersecurity-oplossingen die alle facetten van digitale veiligheid omvatten. Cybercriminaliteit kent vele gedaantes, maar onze expertise strekt zich uit tot alle uitdagingen die op jouw pad kunnen komen. Of het nu gaat om phishing-aanvallen, malware-infecties, Distributed Denial of Service (DDoS) aanvallen, identiteitsdiefstal, online fraude of social engineering, wij staan paraat om jouw organisatie te beschermen tegen elke mogelijke dreiging.

Onze kennis van het dynamische domein van cybersecurity stelt ons in staat om voortdurend te evolueren en de laatste bedreigingen en kwetsbaarheden het hoofd te bieden. Met trots presenteren we ons innovatieve hulpmiddel, NedInspector. Dit krachtige hulpmiddel voert regelmatig kwetsbaarheidsscans uit en genereert overzichtelijke rapporten waarin we de meest urgente dreigingen met prioriteit behandelen. Op die manier waarborgen we jouw privacy en beschermen we jouw financiën op een proactieve manier.

Wat doet onze NetInspector netwerk scan:

Grondige Pentests en Actuele Beveiligingsmaatregelen: Versterk jouw Digitale Veiligheid

Bij ons kun je jouw digitale veiligheid aanzienlijk versterken door middel van zorgvuldige pentests en voortdurend geüpdatete beveiligingsmaatregelen. Onze pentests, ook wel bekend als penetratietests, richten zich op een grondig onderzoek van jouw systemen, software, website of shop om te zien of er ongeautoriseerde toegang mogelijk is. We begrijpen dat digitale beveiliging een constante zorg is, en daarom hechten we essentieel belang aan het actueel houden van jouw beveiligingsmaatregelen in dit snel veranderende landschap.

Hier is een opsomming van wat er doorgaans in een pentest wordt gedaan:

Minimaliseer de impact met bewustzijnstrainingen en robuuste beveiligingsmaatregelen.

Cybercriminaliteit kan zowel financieel als emotioneel verwoestend zijn. Om jou te helpen deze risico’s te verminderen, hebben we een breed scala aan proactieve maatregelen en beveiligingsoplossingen ontwikkeld. Onze deskundige beveiligingsexperts staan klaar om jouw medewerkers op te leiden en hen bewust te maken van de verschillende cyberbedreigingen die er zijn. Wij bieden trainingen over cybersecurity, phishing en social engineering om jouw personeel alert te houden en op de hoogte te brengen van de nieuwste tactieken die cybercriminelen gebruiken.

Naast bewustzijnstrainingen moedigen we je sterk aan om een robuust beveiligingsbeleid te implementeren. Dit beleid omvat het versterken van wachtwoordbeheer, toegangscontroles, gegevensbeveiliging en het gebruik van externe apparaten. Sterke wachtwoorden en tweestapsverificatie voegen een extra beveiligingslaag toe aan jouw digitale verdediging. Met deze gecombineerde aanpak vergroot je aanzienlijk de kans om cyberaanvallen te voorkomen en jouw bedrijfsgegevens en persoonlijke informatie te beschermen tegen potentieel gevaarlijke dreigingen.

Wat kun je verwacht van onze Phishing campagenes:

Wat kun je verwachten van onze uitgebreide interactief Security Awareness training op locatie:

Doelgerichte telefoongesprekken van een Mysery guests:

Locatiebezoek door professionele Mystery guests:

Veilige Netwerken & Deskundige Ondersteuning

Het waarborgen van een veilige netwerkomgeving is van uiterst belang. Regelmatige software-updates spelen hierbij een cruciale rol, aangezien ze essentiële beveiligingspatches bevatten om kwetsbaarheden te verhelpen. Onze geavanceerde firewalls en antivirussoftware bieden uitstekende bescherming tegen malware en andere kwaadaardige bedreigingen voor jouw netwerk en apparaten.

Om de veiligheid van jouw bedrijfsgegevens te waarborgen, adviseren we regelmatige back-ups op een veilige locatie, losgekoppeld van het netwerk, om ransomware-aanvallen te voorkomen. Daarnaast minimaliseert het beperken van toegangsrechten het risico van intern misbruik van gegevens.

Onze deskundige beveiligingsteams implementeren geavanceerde oplossingen voor het monitoren van netwerkactiviteiten en het detecteren van ongebruikelijk gedrag, zodat eventuele inbreuken snel kunnen worden geïdentificeerd. Mocht er onverhoopt toch een beveiligingsincident optreden, dan hebben we een goed doordacht responsplan klaarliggen om snel te reageren en de schade te beperken.

Bij ons staat jouw digitale veiligheid voorop. Onze beveiligingsexperts staan altijd paraat om jouw bedrijf te evalueren, kwetsbaarheidstests uit te voeren en waardevolle aanbevelingen te doen om de bescherming verder te verbeteren.

Website Security Check:

Webshop Security Check:

Website scan:

Netwerk Security Check:

Creëer een sterke cybersecurity door samen te werken!

Met dagelijkse monitoring van de nieuwste cybersecurity-ontwikkelingen, streven we ernaar jou en je organisatie te beschermen tegen de toenemende bedreigingen in het digitale landschap. Laten we de krachten bundelen om een veilige en sterk beveiligde online omgeving te creëren voor jou en jouw bedrijf! Ontdek nu onze cybersecurityoplossingen en versterk jouw digitale verdediging!

Laat hier je gegevens achter:

Cybersecurity contact formulier