3CX Windows App verspreid Malware - - 30-03-2023 12:43 Klik hier voor meer informatie

Internetbellen

Bereik het hoogste niveau met VoIP zakelijk
van RSH ICT management

Kies voor RSH ICT Management voor een betrouwbare partner met 30 jaar ervaring. Onze hoogwaardige VoIP-telefonie zorgt ervoor dat uw klanten nooit meer in de wacht staan en dat u betaalt voor alleen de diensten die u nodig heeft. Ons team helpt u om uw bedrijfsbehoeften te begrijpen en staat klaar om uw bedrijf te helpen om uw communicatie- en IT-doelen te bereiken. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar het verschil.
voip telefoon toestel

Wel zo handig!

Wat is VoIP en wat zijn de voordelen?

VoIP bellen: wat is voice over IP? en hoe werkt het? Ben je benieuwd naar VoIP bellen? Dan ben je bij RSH ICT Manegement aan het juiste adres! VoIP staat voor Voice over Internet Protocol. Dit betekent dat je telefoongesprekken voert via internet in plaats van via een traditionele telefoonlijn. Maar wat heb je nodig voor VoIP bellen, en hoe werkt het precies? Lees snel verder!

Hoe werkt VoIP telefonie? Bij VoIP telefonie wordt de gesproken taal omgezet in digitale signalen door middel van een codec. Deze codec zorgt ervoor dat de signalen op een efficiënte manier worden verzonden en ontvangen.

Wat is de kwaliteit van VoIP bellen? De geluidskwaliteit van VoIP bellen is veel beter dan traditioneel bellen. Dit is wel afhankelijk van verschillende factoren, zoals de stabiliteit van de internetverbinding, de kwaliteit van de codec en de hoeveelheid bandbreedte die beschikbaar is. Kortom, VoIP bellen is een handige manier om telefoongesprekken te voeren via internet. Met alleen een internetverbinding en een IP-telefoon of softphone kun je al aan de slag.

Wat heb je nodig voor VoIP bellen? Om te kunnen bellen via VoIP heb je een internetverbinding nodig en een IP-telefoon of softphone. Wat is een VoIP telefoon? Een VoIP telefoon lijkt qua uiterlijk op een traditionele telefoon, maar heeft een ethernetpoort in plaats van een telefoonstekker. Een softphone is software die je installeert op je computer of mobiele apparaat en waarmee je via internet kunt bellen. Wil je meer weten over VoIP bellen? Neem dan gerust contact met ons op!

Kostenbesparing

VoIP bellen biedt zakelijke gebruikers diverse voordelen. Een belangrijk voordeel is kostenbesparing. Bedrijven kunnen flink besparen op hun telefoonrekening omdat het bellen over internet veel goedkoper kan zijn dan via traditionele telefonie.
Flexibiliteit en functionaliteiten: Daarnaast biedt VoIP bellen meer flexibiliteit en functionaliteiten dan traditionele telefonie. Zo kunnen gebruikers bijvoorbeeld eenvoudig doorschakelen naar een ander nummer of voicemail, en kunnen ze gemakkelijk conferentiegesprekken, videogesprekken en videomeetings voeren.

3cx we client met toestel
mappenstructuur op de telefoon

Eenvoudige schaalbaarheid en integratie

Een ander voordeel van VoIP bellen is de eenvoudige schaalbaarheid. Bedrijven kunnen gemakkelijk meer lijnen toevoegen of verwijderen, afhankelijk van hun behoeften. Ook is er vaak betere integratie met andere systemen mogelijk, wat de efficiëntie van het bedrijf kan verbeteren.

Internationaal onderling bellen zonder extra kosten

Daarnaast is het onderling internationaal bellen zonder extra kosten een groot voordeel van VoIP bellen. Hiermee kunnen bedrijven flink besparen op hun internationale belkosten.

telefoonnummer in toetsen

Conclusie

Al met al biedt VoIP bellen diverse voordelen voor zakelijke gebruikers, waaronder kostenbesparing, flexibiliteit, meer functionaliteiten, eenvoudige schaalbaarheid, betere integratie met andere systemen en internationaal bellen zonder extra kosten. Maak gebruik van VoIP bellen om efficiënter te werken en kosten te besparen!

Wel zo veilig!

Kostenbesparing met VoIP-telefonie

Met VoIP bellen kun je flink besparen op verschillende kostenposten en dat is natuurlijk aantrekkelijk voor elk bedrijf.

Maar wist je dat je met VoIP ook profiteert van flexibele abonnementen en tariefplannen? Hierdoor betaal je alleen voor wat je echt nodig hebt. En wat dacht je van internationale onderlinge gesprekken? Met VoIP betaal je geen extra kosten meer! Een ander groot voordeel van VoIP is dat je minder hardware nodig hebt dan bij traditionele telefonie. Geen telefooncentrale en verschillende telefoontoestellen meer, maar alleen een internetverbinding en een headset of IP-telefoon. Dit bespaart niet alleen op aanschafkosten, maar ook op ruimte in je kantoor.

Maar wat is de kwaliteit van VoIP bellen? De geluidskwaliteit van VoIP bellen is veel beter dan traditioneel bellen. Het is wel belangrijk dat je internetverbinding stabiel en snel genoeg is.

Benieuwd naar hoe VoIP bellen werkt en wat het voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op en wij vertellen je er graag meer over. Bespaar kosten en geniet van de vele voordelen van VoIP-telefonie!

Belangrijke functies van VoIP-telefonie

VoIP-telefonie is de zakelijke communicatie en biedt talloze handige functies die het bellen efficiënter en gemakkelijker maken! Of je nu een klant of leverancier verwacht, met nummerherkenning zie je direct wie er belt. En met doorverbinden hoef je niet steeds zelf op zoek te gaan naar de juiste persoon, waardoor het gesprek snel kan worden afgehandeld. Wachtstand is een handige functie waarmee je een beller even in de wacht kunt zetten, zodat je bijvoorbeeld even iets kunt opzoeken of overleggen met een collega. En met conferentiegesprekken kun je snel en efficiënt overleggen met meerdere personen tegelijkertijd!

Mis nooit meer belangrijke berichten met voicemail, waarmee je gemiste gesprekken kunt terugluisteren en snel kunt reageren op gemiste oproepen. En met automatische doorschakeling kun je oproepen automatisch doorschakelen naar een ander nummer, zodat je altijd bereikbaar bent, zelfs als je niet achter je bureau met je vaste telefoon zit. Met de app op je mobiel heb je dezelfde functies altijd bij de hand waar je ook bent! Kortom, VoIP-telefonie biedt vele handige functies die het bellen voor zakelijke doeleinden aantrekkelijker maken en jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen!

alle gemakken van voip met 3cx

Eerst samen doelen helder

Veiligheidsmaatregelen voor VoIP-bellen

Veiligheidsmaatregelen voor VoIP-bellen zijn ontzettend belangrijk. Door de juiste stappen te nemen, kun je ervoor zorgen dat jouw gesprekken veilig en vertrouwelijk blijven.

Maar wat zijn nu precies die stappen? In deze tekst leggen we het uit. Encryptie van gesprekken is een belangrijke maatregel die ervoor zorgt dat niemand anders dan de ontvanger de inhoud van jouw gesprekken kan lezen. Zo blijft alles wat jij zegt, veilig en vertrouwelijk.

Maar encryptie alleen is niet genoeg. Je hebt ook een goede firewall en beveiligingssoftware nodig om je netwerk te beschermen tegen hackers en andere ongewenste indringers. Zo kun je er zeker van zijn dat jouw gesprekken niet in verkeerde handen vallen.

Authenticatie en autorisatie zijn ook essentieel. Zo weet je zeker dat alleen geautoriseerde gebruikers toegang hebben tot jouw netwerk. En als je sterke wachtwoorden gebruikt, dan maak je het hackers nog moeilijker om binnen te dringen.

Daarnaast is het belangrijk om de toegang tot jouw VoIP-netwerk te beperken. Zo voorkom je dat onbevoegden toegang krijgen tot jouw gesprekken.

En door het monitoren en loggen van activiteiten kan RSH ICT Management snel ingrijpen als er iets verdachts gebeurt.

Kortom, RSH ICT Management heeft genoeg manieren om jouw VoIP-gesprekken veilig en vertrouwelijk te houden. Of je nu gebruik maakt van encryptie, firewalls, beveiligingssoftware, authenticatie, autorisatie, sterke wachtwoorden, beperking van toegang of monitoring en logging van activiteiten; het is allemaal even belangrijk.

VoIP is Voice over IP, dus spraak over het internet. Het wordt ook wel internettelefonie of internetbellen genoemd. En dat is ook wat het is, bellen via internet. VoIP is de verbinding die ervoor zorgt dat je bereikbaar bent.

Jan gaat met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. 
Vraag hieronder een gesprek aan.

Voip aanvraag formulier

Stel je vraag

Stel ons hier je vraag. We zullen zo snel mogelijk contact opnemen.

Contact form pop-up rechtsonder